Back to All Events

Utställning Galleri Engleson


Varmt välkommen på vernissage lördag 4 maj kl. 12:00 - 16:00

Jag har fyllt Galleri Engleson på Erik Dahlbergsgatan 28 med konst. Det skall bli så kul att visa vad jag haft för mig den senaste tiden.

Utställningen handlar om vårt sökande efter det som är vår plats. Kanske vår uppgift. Att hitta en plats i ett nytt sammanhang. Eller en plats där vi kan vila. Återhämta. Utan förställning. Eller att vara något man borde. Inte passa in... mer tillhöra.

Ni vet den där extra roliga saken som vi planerat, nu kan jag meddela att det handlar om musik 🧡🎤🎼

Och det är min kära vän Titte Carlsson som efter några års tystnad och andra aktiviteter, nu kommer till mitt vernissage och framför några låtar med koppling till utställningens tema ’var är min plats’. 
Detta som ena halvan av den återuppståndna musikkonstellationen Janis. 

Missa inte detta sköna inspel.
Datum: lördag 4 maj
Tid: kl 13-13:30


V Ä L K O M N A

Earlier Event: April 6
Påsk på Stora Holm
Later Event: May 31
AVTRYCK 2019